woensdag 24 september 2014

Love is the flower ...........

Ik heb de afgelopen weken heel wat van dit soort Spirts voorbij zien komen, maar bijna overal zag je geen mooie overgang van de huid naar de bloem. Dus ben ik met kleuren gaan experimenteren om dit wel voor elkaar te krijgen en dat viel niet mee. Maar het is me gelukt. Binnenkort ga ik proberen in een tutorial uit te leggen hoe ik dat doe. 
 

De achtergrond is gemaakt met producten van Dutch Doobadoo en Noor Design. Deze onderdelen zijn net als een hoop andere dingen op deze kaart bewerkt met Panpastel. De vlinders en bladeren zijn gemaakt met lichtgewicht klei, ook die kun je zonder problemen bewerken met panpastel. Het afdrukje heb ik natuurlijk gekleurd met Copic Markers. Dat is en blijft denk ik mijn grote liefde......hoewel dat het werken met Panpastel is ook wel ontzettend gaaf.
 
Ik ben niet voor niks PanPastel docent geworden.  
 
 
Want met PanPastel kun o.a. zelf je eigen achtergrond/designpapier maken. Alleen daarom is PanPastel al een ideaal product om mee te werken. 
 
 
  Wil je jij ook leren hoe je achtergrond/designpapier kunt maken met PanPastel. Kijk maar eens op het tabblad Panpastelcursussen dan kun je zien wanneer er een cursus bij jouw in de buurt wordt gegeven. Dit kun leren in les 1,2,3 en 4.


Het afdrukje wat ik gekleurd heb is trouwens een digi van Aurora Wings.
Hier onder kun je zien wat ik allemaal aan kleuren heb gebruikt kaart.

Voor achtergrond en lint:

Voor het hoofd:
 
 
Voor de oranje bloembladeren:

Voor de blauwe bloembladeren:

Voor de groene bladeren:
 
 Zo dat was die weer voor deze keer.

Tot de volgende keer

3 opmerkingen:

jolanda zei

super mooie vrolijke kaart.
Weet niet wat er bij jouw aan de hand is, maar krijg hem nu in de leestlijst terwijl de kaart op 26 augustus staat??????????????

Dina zei

Ik kan niet zeggen dat ik het een mooi plaatje vind ,maar het geheel is prachtig

annemarie zei

wat heb je dat gaaf gedaan zeg.

groetjes Annemarie