zondag 1 november 2015

Wat een beestenboel...


Hoi allemaal, 

deze keer heb ik er een echte beestenboel voor jullie van gemaakt. Soms is het een groot nadeel als je zoveel van die leuke stempels hebt. Het probleem van ons creatieve mensen is dat we nooit genoeg hebben, want telkens als er iets leuks uit komt moeten we het weer kopen. En als we het eenmaal hebben weten we van gekkigheid niet meer welke we nu moeten gebruiken! Dus ik heb maar alle Crazy katten en vogels gebruikt op deze canvas. Het gevolg is een heel gezellige beestenboel bij elkaar!

Het leuke van deze stempels is dat dat iedereen ze kan kleuren! Je kunt ze op zoveel manieren en met zoveel  diverse kleurmiddelen kleuren. Waarschijnlijk is dit een van de redenen waarom ze zo  populair zijn.


Ik heb het canvas eerst voorgestreken met ARA Gel Medium Gloss. Daarna heb ik stukjes bedrukt vloeipapier vastgeplakt met diezelfde gel. Dit even laten drogen (natuurlijk kun je die ook droog föhnen). Daarna heb ik structuurpasta aangebracht. Ik heb maar gedeeltes van de Dutch Doobadoo stencils gebruikt, om het een speels effect te geven.


De stuctuurpasta even laten drogen voordat je het gaat bewerken. Hiervoor heb ik maar een paar kleuren PanPastel gebruikt. Ik heb hier en daar een stempel met regendruppels geplaatst waar ik Mod Podge glazing medium op heb gedaan. Hierdoor is de kleur wat donkerder geworden en het liep wat uit maar dit geeft toch wel een leuk effect! Op de ogen en brillenglazen heb ik ook deze medium gebruikt.

Ik heb de volgende kleuren PanPastel gebruikt:
430.5 Magenta
470.3 Violet Shade
470.5 Violet
470.8 Violet Tint


Alle stempels die ik heb gebruikt zijn van Kaztelkraft, dus ook al die leuke hoedjes en bladeren.
Alles is gestempeld met Memento Ink Tuxedo Black.

 Welke Copic Marker kleuren heb ik gebruikt:
 geel-/ oranje tinten: Y11-13-15-19 en YR04-07
blauw tinten: BG01-05-07-09
groen tinten: YG01-03 en Y05-07-09
 goud tinten: Y21-23-26-28

Voor de kleine witte accenten heb ik de Molotow marker gebruikt, wat extra op de paraplu.

Hopelijk heb ik jullie een beetje kunnen inspireren.
Tot de volgende keer,1 opmerking:

martina's kaartjes zei

wauw, deze ziet er geweldig uit ! knap en lekker kleurrijke kaart, daar ben je vast wel een tijdje zoet mee geweest
grtjs,martina
x