donderdag 7 mei 2015

I love you .............. Dylusions

Hoi allemaal,

Een tijdje geleden hebben Yvonne van den Berg en ik kennis gemaakt met Ranger Dylusions ink Spray via een hele goede vriendin van ons. De meeste van jullie kennen haar waarschijnlijk wel "Miranda van den Bosch" . Natuurlijk wilde we dat zelf uitproberen, dus zijn we afgelopen weekend samen aan het sprayen gegaan. De eerste paar pogingen sloegen natuurlijk nergens op. Maar na een paar keer proberen lukte het eigenlijk best goed bij ons alle twee. Dit is 1 van die achtergrond die ik die middag gemaakt heb.


Ik had deze digi van Aurora Wings al gekleurd met Copic Markers, maar ik kon geen designpapier vinden met hele vrolijke en heldere kleuren voor dit plaatje. Dus ik zou zelf iets moeten maken. Ik had op allerlei manieren designpapier gemaakt. Dus nu wilde ik dat proberen met Dylusions. En gelukkig is dat goed gelukt. Ik vond het zo leuk om te doen dat ik maar meteen alle kleuren heb gekocht. Tja ........ weer een verslaving bij (lol).

Voor deze achtergrond heb ik de volgende  Dylusiouns kleuren gebruikt: Sqeezed Orange, Pure Sunshine, White Linnen en Cherry Pie. 


De witte bloemen heb ik gemaakt met een Dutch Doobadoo Mask en DD witte Gesso. De gesso is aangebracht met het ronde stempel tooltje van Tim Holtz. De sponsjes van dit tooltje kun je gewoon uitspoelen onder de kraan, zodat je ze weer kunt gebruiken. Ook de witte rondje en strepen heb ik gemaakt met de Dutch Doobadoo Gesso. De zwarte bloemen "Stylished Flowers" zijn van het merk Indigo Blue. Eigenlijk is dit 1 grote stempel, maar ik heb de 3 losgeknipt zodat ik ze alle 3 apart kan gebruiken.Deze Copic kleuren heb ik deze keer gebruikt.

Voor de huid: E000-00-04-11 en R20
Voor al het groen: YG01-03-17-67 en R56
Voor al het rood: R08-29 YR00-04-07-12-16

Tot de volgende keer,Dutch Doobadoo - Mask Art - Bloemen White Flowers  Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml https://www.hobbyvision.nl/n2/18880/51909/Copic-markers.htm Dyan Reaveley - Dylusions SprayIndigoBlu - Rubber Stamp - A6 Stylished Flowers

Geen opmerkingen: