woensdag 7 januari 2015

Welcom in deze werld

Nu de feestdagen er weer opzitten, vind ikzelf  dat het weer tijd is voor leuk en vrolijk kaarten. Want ik ben echt een mooi weer mens, wat heb ik een hekel aan de winter. Daarom deze keer weer een lekker vrolijke label kaart. Ik heb een combinatie gemaakt van PanPastel en Copics. Want Ik blijf Panpastel  toch ideaal vinden voor het creëren van mijn eigen designpapier. 
 
 
Deze keer heb ik eigenlijk alleen maar 2 kleuren PanPastel gebruikt:
Onder aan de kaart heb ik veel 660.5 - Chromium oxide green gebruikt en om het mooi weg te laten lopen heb ik bovenaan meer 660.8 - Chromium oxide green tint gebruikt.


Ik ben zelf nog al een groot fan van de digi's van Mo's Digtal pencil shop, dus deze keer heb ik er weer 1 van hun fairy's gekleurd. Deze digi heet trouwens Spring Fairy Aleta en is ideaal voor baby kaartjes.

Voor haar heb ik de volgende Copic kleuren gebruikt!!!!
Huid: E000-00-01-02
Haren: YR12-24-27
Rokje: R000-00-02-05
Paardenbloem: YG01-05-09 E81-84-87
Vleugels: B60-63-66-69
Achtergrond: B0000-000

De steel heb ik ingekleurd met de punt afneem techniek, die is ideaal voor het inkleuren van kleine vakken. De achtergrond is in gekleurd met de achtergrond vervaag techniek.
 
 

De rest van de kaart heb ik bestempeld, geembosd en aangekleed met allerlei leuke dingen.

Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren om lekker aan de gang te gaan.

Tot de volgende keer,
 

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Vrolijk!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Juls zei

Beautiful :-) xx

Doreen zei

This is just gorgeous,love the image and fab colours.xxx

annemarie zei

wat een heerlijk babykaartje. en ik heb ook een hekel aan de winter hoor laat die graden maar weer lekker oplopen en heerlijk zonnetje erbij, ziet de wereld er altijd een stuk vrolijker uit en ook de mensen. hahaha

groetjes Annemarie

Dina zei

Prachtig mooi