zondag 16 december 2012

Kerst lantaarn

Ik heb eindelijk tijd gehad om 1 van de projecten van de 3de Scrap & More dag te maken.Dit is mijn versie van dat project. Ik heb haar een kleintje aan gepast omdat ik er een eigen draai aan wilde geven. Het patroon wat we gebruikt hebben is Sandra's Scrapshop.
Ik heb gebruikt gemaakt van verschillende Magnolia Doohickeys. Het dakje heb ik aangekleed met de eikenbladjes, die gemaakt zijn met een pons die ik al heel erg lang heb. Alle bladjes heb ik aangezet met Ditstress Inkt, Frayed Burlap.
De glisters die ik gebruikt heb, heb ik vast geplakt met Rayher Lijm. De witte accenten heb ik gemaakt met Craqulee van  Waco.
 
Kleine eikeltjes heb ik gekocht bij de Intra tuin in Veghel en de kleine belletjes komen uit mijn eigen voorraad...........oooo ja de kleine pareljes zijn Kaisercraft Pearls.
Deze shoppende bear is van Lili of the Valley en heet All shopped out.
En zij is gekleurd met Copic Markers
 
 
Dat was ze weer voor deze ronde..........ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
 
 
 
 
 
 
 
 

8 opmerkingen:

marion zei

Wauw wat een schitterend idee met die pons, schitterend eindresultaat, knuf, Marion

Dina zei

super is die geworden wauw

Lia.vdB zei

Nou, die eigen draai heb je echt gevonden hoor. SCHITTEREND!!!! Veel werk geweest, maar het resultaat mag er zijn. Een pronkstuk.

Groetjes,

Lia

jolanda zei

super mooie lantaarn.
lief afdrukje heb je hiervoor gebruikt

Christa zei

heel gaaf joh, dat dak tegek ziet dat eruit xx christa

Karin zei

Prachtig Saskia, het dak ziet er gaaf uit zo!
Lieve groetjes Karin

Chantal zei

Gatverdamme!!!! Wat is dit toch afschuwelijk mooi hahaha! Echt een wonderschoon project meis! Ik ben erhelemaal stil van!

Sandra's Scrapsels zei

Wowwww, echt helemaalt TE gaaf Sas!! Wat een schitterende lantaarn heb je er van gemaakt!! Schitterend dak en een hele mooie afwerking!

Dank je wel voor het vermelden van de link en ik kijk alweer ontzettend uit naar alllll die andere patroontjes die je nog gaat maken..leuk leuk leuk!!!

Groetjes, San